Mutlu öğretmen mutlu öğrenci!

Düzenleyen:
Mutlu öğretmen mutlu öğrenci!

YAŞAM Haberleri

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesindeki 15 Temmuz Şehitleri İlkokulunda “Mutlu Öğretmen, Mutlu Öğrenci” projesi kapsamında öğretmenler çeşitli hayat ve oyun alanları oluşturdu.

Çocukların yeteneklerini keşfetmek, öğrenme ve sosyalleşmesini artırmayı amaçlayan çalışmada; eski araç lastiklerinden oyun parkuru, kümes hayvanları arasında hikâye okuma bölümleri hayata geçirildi. “Yaşayan atölye”de bez bebek ve çamurdan çanak yapan öğrenciler, lastik parkurunda ise stres atma imkânı buluyor. Okul müdürü Erdal Şahin, olumlu netice aldıklarını belirtirken; proje koordinatörü öğretmenlerden Aylin Akyüz şunları söyledi: Sınıfla hayat alanları arasında kurulan bağ sayesinde öğrenciler, okulda vakit geçirmekten keyif alır hâle geldi; sınavlarda başarıları arttı, bilgi ve el becerilerinin gelişmesi hızlandı.
Mutlu öğretmen mutlu öğrenci!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...