Amerikalı casus Snow'den Rusya'da

/ Kaynak: CHA
Amerikalı casus  Snow'den Rusya'da

DÜNYA Haberleri  / CHA

Milyonlarca kişinin telefon ve internet kayıtlarının izlendiğini basına sızdıran Edward Snowden'in Moskova'ya geldiği bildirildi.

ABD Ulusal Güvenlik Kurumu'nun (NSA) dünyada milyonlarca kişinin telefon ve internet kayıtlarını izlediği bilgisini basına sızdıran ve bir süredir bulunduğu Hong Kong'dan ayrıldığı belirtilen Edward Snowden'in Moskova'ya geldiği bildirildi. nbsp;Rusya'nın Ria Novosti ajansı, Snowden'in Rus havayolu şirketi Aerofloft'a ait bir uçakla Şeremetyevo havaalanına indiğini duyurdu. Ajansa açıklamada bulunan görgü şahidi bir uçak yolcusu, Snowden'in diplomatik bir araç tarafından uçağın merdivenlerinde karşılanarak götürüldüğünü aktardı. nbsp;Rusya basını, "Hong Kong'dan Moskova'ya giden Snowden'in, pazartesi günü buradan Küba'ya, daha sonra da Venezuela'nın başkenti Caracas'a gideceğini" duyurdu.

DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...