Fikret Orman, İnönü Stadı'nı inceledi

/ Kaynak: CHA
Fikret Orman, İnönü Stadı'nı inceledi

SPOR Haberleri  / CHA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, yıkılmakta olan BJK İnönü Stadı'nı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, yıkılmakta olan BJK İnönü Stadı'nı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. nbsp;Bugün öğlen saatlerinde BJK İnönü Stadı'na giden Fikret Orman ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, yıkım çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. Yetkililerden gelinen durum ile ilgili bilgiler alan Orman ve Çebi, bir süre yıkım faaliyetlerini izledi. nbsp;Bu stadı yapmak için yıktıklarını dile getiren Başkan Orman, şunları söyledi:
"Bu stadı yapmak için yıkıyoruz. Yeni bir stad yapacağız. Çok geç kaldık, artık biraz hızlanacağız; aslında biraz da bunun için heyecanlıyım. Stadımızın yeni halini düşünüyorum, Allah'ın izniyle çok güzel bir stad yapacağız. Bunun içinde içimde biraz heyecan var. Burada çok günlerim geçti. Stadın her yerinde oturmuşumdur; alt katında, üst katında... Benim zamanımda Yeni Açık'ta 'Pala' adında bir amigomuz vardı. Söylediğim gibi bu stadın her yerinde anılarım var. Bu stadın beton kalitesi rezalet üstü bir durumda, bizim çağımıza yakışmıyor. Bir an evvel yeni stadımızı yapacağız."
UEFA süreci hakkında da konuşan Başkan, şunları kaydetti:
"Savunmamız iyi geçti. Savunabileceğimiz kadar her şeyi savunduğumuza inanıyorum. Serdal Adalı Bey'in ve Tayfur Havutçu hocamızın da orada bulunması ve savunmalarını kendilerinin yapması iyi oldu. Beşiktaş ailesi olarak gittik ve söyleyeceklerimizi söyledik, artık top onlarda. Bir gün sonra her şey ortaya çıkacak." nbsp;
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...