Fenerbahçe Valbuena için kulübüyle anlaştı

Düzenleyen:
Fenerbahçe Valbuena için kulübüyle anlaştı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Lyonlu Mathieu Valbuena adım adım sarı lacivertli formayı giymeye hazırlanıyor. Fransız basınının flaş olarak geçtiği habere göre 32 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe ve Lyon kulüpleri de el sıkıştı. Fenerbahçe, bu transferle birlikte Mehmet Ekici'nin ardından ikinci transferini gerçekleştirmiş olacak.

Fenerbahçe, devre arasında transfer etmek istediği Mathieu Valbuena'yı sezon sonu itibariyle kadrosuna katmayı hedefliyor.

Fransız basınından Mercato 365'in haberine göre; Fenerbahçe'ye gitmesi beklenen Valbuena için sarı lacivertli kulüp ve Lyon arasında 3 milyon euroluk bir anlaşma sağlandığı belirtildi. Oyuncuya da 3 yıllık teklif yapıldığı aktarılırken transferin bitme aşamasında olduğu ifade edildi.

Hatırlanacağı üzere önceki günlerde Lyon başkanı Aulas, "Fenerbahçe'nin önerdiği sözleşme, Lyon'un Valbuena'ya öneremeyeceği bir sözleşme. Fenerbahçe'nin teklifi onu cezbetti." açıklamasını yapmış ve yıldız oyuncunun takımdan ayrılacağı sinyalini vermişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...