Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ensar Vakfı Genel Kurulu'nda duygulandıran bir hediyeyle karşılaştı. Bir gencin çizdiği tabloda Erdoğan'ın torununa Kur’an-ı kerim öğrettiği anlar yer aldı. Erdoğan, "Unutulmaz hatırayı duvarımıza asacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Ensar Vakfı Genel Kurulu'nda değerlendirmelerde bulundu. Gençlere önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gençlerimiz de 15 Temmuz'da hemen harekete geçtiler. Ama onlar Gezi Parkı gençleri değil, o gece oraya gelenler vatanını seven gençlerdi" ifadelerini kullandı.

15 TEMMUZ GÜNÜ KUR'AN-I KERİM ÖĞRETTİĞİ ANLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a açıklamalarının ardından bir gencin resmettiği tablo hediye edildi. Söz konusu tabloda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın torunu Ahmet Akif Albayrak'a 15 Temmuz günü Kur'an-ı kerim öğrettiği anlara ait kare yer alıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...