Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yüzme havuzunda facia

/ Kaynak: CHA
Yüzme havuzunda facia

YAŞAM Haberleri  / CHA

Bursa'da yüzmek için girdiği havuzda epilepsi nöbeti geçiren çocuk boğuldu.

Nilüfer ilçesindeki bir yüzme havuzunda epilepsi nöbeti geçiren 8 yaşındaki Celal Eren Aykaç, su yutarak boğuldu. Havuzda fenalık geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan Aykaç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. nbsp;İstanbul'dan Bursa'ya gezmeye gelen Özgür Avşar, oğlu Celal Eren Aykaç ile birlikte yüzmek için Nilüfer Ataevler Mahallesi'nde Aquapark'a yüzmeye gitti. Anne Özgür Avşar, yemek almak için restoran bölümüne geçtiği sırada oğlu 8 yaşındaki Celal Eren Aykaç, çocuk havuzundan çıkarak büyüklerin kullandığı 1 metre 40 santim derinlikteki büyük havuz girdi. Burada epilepsi krizi geçirdiği belirtilen Celal Eren Aykaç, su yutarak boğuldu. nbsp;Çocuğun bir süre hareketsiz kaldığını fark eden yüzme havuzu cankurtaranları suya girerek Aykaç'ı çıkardı. Ardından tesisin sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan Aykaç, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekibi tarafından Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Celal Eren Aykaç, Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. nbsp;
Aykaç'ın annesinin bir süre önce boşandığı babası Mehmet Murat Aykaç ve yakınlarını görmek için Bursa'ya geldiği öğrenildi. Celal Eren Aykaç'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. nbsp;Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...