Jüri koltuğunu damadı Engin Altan’a devretti

Düzenleyen:
Jüri koltuğunu damadı Engin Altan’a devretti

MAGAZİN Haberleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Yeşil Bakış Kısa film Yarışmasının’ Jüri koltuğunda Engin Altan Düzyatan, Ediz Hun, Esra Bilgiç ve Hasan Kaçan yer aldı.

Geçen yıl Hülya Koçyiğit’in oturduğu koltukta bu yıl damadı Engin Altan Düzyatan vardı. Hülya Koçyiğit’in sağlık durumu ile alakalı ilk ağızdan konuşan Düzyatan “Sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Şu an Amerika’da tedavi altında. Korkulacak bir durum yok. Kendisiyle sürekli iletişim hâlindeyiz” dedi. Geçen yıl Hülya Koçyiğit’in oturduğu koltukta büyük bir gururla oturduğunu belirten yakışıklı oyuncu önümüzdeki yıl ‘Yeşil Bakış Kısa Film Yarışmasında’ Hülya Hanım ile birlikte yer almak istediklerini belirtti. 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç’in paylaştığı Diriliş Ertuğrul dizisi 14 Haziran’da sezon finali yapacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...