Rapid ailesi tazelendi

Düzenleyen:
Rapid ailesi tazelendi

T-Otomobil Haberleri

Çek üretici Skoda, bir yandan tamamen yeni modellerinin lansmanını sürdürürken, diğer yandan mevcut modellerini gençleştiriyor.

Son olarak Rapid ve Rapid Spaceback modellerini güncelleyen marka, temmuz ayı itibarıyla yenilenen araçları Türkiye pazarında satışa sunacak. Dış tasarımda ön arka far grubu ve tampon çizgilerindeki dokunuşlar göze çarparken, iç mekânda ise kapı döşemeleri, hava girişleri ve klima kontrol panelleri değiştim geçirdi. Rapid ailesindeki yenilikler sadece tasarımla sınırlı değil. Yeni nesil küçük hacimli motor seçeneklerine kavuşan Rapid, iki farklı güçte 1,0 litre ve üç silindirli benzinli motor opsiyonu ilk kez satışa çıkacak. Turbo beslemeli motorlardan 95 PS’lik seçeneği 5 ileri manuel ya da 7 ileri DSG otomatik şanzımanla sunulurken, 110 PS’lik motor sadece 6 ileri manuel şanzımana sahip olacak. Bununla birlikte Rapid ile Rapid Spaceback modellerinin 1,4 l TSI (125 PS) benzinli motor seçeneği de bulunuyor. Bu motor, 7 ileri DSG otomatik şanzımanla kombine ediliyor. Dizel tarafında ise 1,4 litre TDI (90 PS) manuel veya otomatik seçeneği ile yer alırken, 1,6 l TDI (116 PS) ise sadece 5 ileri manuel vites ile sunulacak.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...