E-koruma.net internette istenmeyen haberleri siliyor

Düzenleyen:
E-koruma.net internette istenmeyen haberleri siliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Dijital ortamda yayınlanmış asılsız, olumsuz veya karalayıcı haberlerin kaldırılması kişi ve kurumları oldukça zorluyor.

Ömer Temür - Global arama motorlarıyla iş birliğine giden “E-koruma.net”, dijital hukuk alanında yaşanan gelişmeler sayesinde haber kaynaklarına tek tek ulaşmak zorunda kalmadan, yasal yollarla istenmeyen haberleri kaldırıyor. Yılda 10 bine yakın kişi, kurum ve kuruluşun mahkemeye gittiğini belirten E-koruma.net Kurumsal İletişim Yöneticisi Esra Topal “Örneğin geçtiğimiz dönemlerde büyük bir içecek firmasına yapılmış olan karalama kampanyası gerçeği yansıtmamasına rağmen haksız rekabet oluşturarak hedef kitlesini yanıltıcı ve itibar zedeleyici imaj çizmişti. İnternette hakkınızda çıkmış olan bu tür haberlerin tespit, takip ve dava süreçleri uzman kişi ve kurumlar tarafından yapılmalıdır” dedi. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...