Mario Gomez'li Wolfsburg ligde kaldı

Düzenleyen:
Mario Gomez'li Wolfsburg ligde kaldı

SPOR Haberleri

Geçen yıl siyah-beyazlı takımda şampiyon olan Alman golcü Gomez, bu yıl Bundesliga ekibi Wolfsburg’la play-out'ta ligde kalmayı başardı. Ligde kalmayı kutlayan Gomez'in büyük sevinci sosyal medyada çok konuşuldu.

Geçen yıl Beşiktaş'la müthiş bir sezon geçirerek şampiyonluğun mimarlarından olan Gomez, siyah-beyazlı ekipten 'Türkiye tehlikeli bahanesiyle' ayrılarak Almanya'nın Wolfsburg takımına transfer olmuştu. Büyük hedefleri için gittiği Wolfsburg'da küme düşmekten son maçta kurtuldu.

PLAY-OUT'TA KÜMEDE KALDI

Almanya Bundesliga'yı 16. sırada tamamlayan Wolfsburg, ikinci ligi üçüncülükle bitiren Eintracht Braunschweig'ı play-out rövanş karşılaşmasında 1-0 yendi. İlk maçı da aynı skorla kazanan Wolfsburg, böylece gelecek sezon da Bundesliga’da yer alma hakkı elde etti. Sezon başında Wolfsburg'la Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istediğini belirten Gomez, son maçta Bundesliga'ya tutundu.

Mario Gomez'li Wolfsburg ligde kaldı

İKİ FOTOĞRAF KONUŞULDU

Maçtan sonra kümede kalmayı garantileyen Wolfsburg'da Mario Gomez'in büyük sevinci sosyal medyada çok konuşuldu. 1 yıl önce bu zamanlarda Beşiktaş'ta şampiyonluğu kutlayan Gomez, 1 yıl sonra büyük hedeflerle gittiği Wolfsburg'da kümede kalma sevinci yaşadı.

Başta Beşiktaşlı taraftarlar olmak üzere birçok futbolsever, sosyal medyada Gomez'in bu iki fotoğrafını paylaştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...