Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çaykur Rizespor, Süper Lig'de kalacağına inanıyor

Düzenleyen:
Çaykur Rizespor, Süper Lig'de kalacağına inanıyor

SPOR Haberleri

Çaykur Rizesporlu futbolcu Orhan Ovacıklı, "Takım olarak Aytemiz Alanyaspor'u yenerek ligde kalacağımıza inanıyoruz." dedi.

​Çaykur Rizesporlu futbolcu Orhan Ovacıklı, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Aytemiz Alanyaspor ile yapacakları maçı kazanarak ligde kalacaklarına inandığını söyledi.

Yeşil-mavili ekibin defans oyuncusu Orhan Ovacıklı, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde kalıp kalmayacaklarının son hafta maçlarına bağlı olduğunu belirtti.

Orhan Ovacıklı, "Biz inanıyorduk, en azından ligde kalamazsak bile '36 puanı alıp düşeceksek de öyle düşelim.' dedik. Hocamız sürekli bunu bize söyledi. Biz de bu doğrultuda hazırlanarak çalıştık." diye konuştu.

"Saha içinde gerekeni yapacağız"

Ligde tek maçlarının kaldığını vurgulayan Orhan Ovacıklı, şunları kaydetti:

"Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağımız maçta tek amacımız kazanmak. Bu maçı kazanıp Bursaspor maçının sonucunu bekleyeceğiz. Takım olarak Aytemiz Alanyaspor'u yenerek ligde kalacağımıza inanıyoruz. Saha içinde gerekeni yapacağız. Sahada mücadele ederken taraftarımız da bize destek vermeli. Büyük bir destek olacak gibi görünüyor. Stadımız tamamen dolar ve güzel bir atmosfer olur ve umarım ligde kalan biz oluruz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...