Survivor'da Kim Elendi, Kim Gittii | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti, (Survivor eleme tıkla)

Düzenleyen:
Survivor'da Kim Elendi, Kim Gittii | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti, (Survivor eleme tıkla)

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Survivor'da kim elendi... Herkesin merak ettiği sorular bu akşam yanıt buldu. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımından Furkan ve Sabriye eleme potasına giren isim oldu. Bu akşamki oynanan dokunulmazlığı yine Gönüllüler kazandı ve ünlüler 3. isim olarak İlhan'ı çıkarttı. Peki survivor'da kim elenecek. Merak edilen tüm detaylar haberimizde... Survivor'da ünlüler takımından Sabriye, Furkan ve İlhan eleme potasına girdi. SMS oyları sonucu Ünlüler takımının güçlü isimlerinden Furkan adaya veda etti.

Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Survivor'da kim elendi, Survivor'da 30 Mayıs'ta kim gitti, Survivor'da adaya kim veda etti. "Survivor kim elendi, survivor eleme, survivor kim veda etti, adadan kim gitti" sorularının cevaplarını aramaya başladı. Bu soruların cevapları bu akşam bulunacak. Haftanın dokunulmazlık oyunun gönüllüler kazandı. Ünlüler takımından Sabriye ve Furkan'ın adı çıktı. Bireysel dokunulmazlığı ise Adem kazandı.Bu akşamki oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı İlhan'ın ismini verdi. Böylelikle portada Adem, Furkan ve İlhan oldu. Peki Survivor'da bu akşam kim elenecek, eleme adayları kimler?...  İşte tüm merak edilenler haberimizde...

Survivor'da ünlüler takımından Sabriye, Furkan ve İlhan eleme potasına girdi. SMS oyları sonucu Ünlüler takımının güçlü isimlerinden Furkan adaya veda etti. Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kaybetti. 1-1'lik eşitlik sonrası final oyununa kalan gönüllüler dokunulmazlığı da kazandı. Ünlüler takımında kişisel dokunulmazlık sembolünü ise Adem aldı.

FURKAN'IN ADINI SÖYLEDİ

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı kendi aralarında oylama yaptı. İsmi en çok yazılan Sabriye ilk eleme adayı oldu. Dokunulmazlık sembolünü kazanan Adem ise ikinci eleme adayı olarak Furkan'ın adını söyledi.

Survivor'da Kim Elendi, Kim Gittii | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti, (Survivor eleme tıkla)

"SABRİYE'NİN GÜVENLİĞİNİ DÜŞÜNDÜM"

Adem, Furkan'ın ismini Sabriye'nin isteğiyle söylediğini belirterek, "Sabriye'nin güvenliğini düşündüm ve onun da ricasıyla bu ismi söyledim. Hiçbir şekilde bir problemim yok kendisiyle. Sabriye'nin isteğiyle Furkan'ı söyledim" dedi.

FURKAN ADAYA VEDA ETTİ

İlhan Mansız'ın da isteyerek eleme potasına girmesiyle Sabriye, Furkan ve İlhan, adada kalmak için SMS oylarının sonucunu beklemeye başladı. Gelen SMS oyları sonucunda ünlüler takımının ağır toplarından Furkan adaya veda etti.


Survivor'da Kim Elendi, Kim Gittii | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti, (Survivor eleme tıkla)

Survivor'da Furkan Kızılay adaya veda etti.

DOKUNULMAZLIK GÖNÜLLÜLERİN

Survivor'da pazartesi günü gönüllüler ve ünlüler haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

Oyunu 2-0 gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyunu ise Adem'in oldu.

SURVİVOR CANLI İZLE

Survivor, Survivor konsey, Survivor 2017, Survivor ada konseyi, survivor eleme
Ada konseyinde adı en çok yazılan Sabriye ve bireysel dokunulmazlığın sahibi Adem'in adını verdiği Furkan eleme adayları oldu.
Survivor, Survivor 2017, survivor ödül oyunu, survivor yarışma, Survivor Türkiye
Son konseyde ayrıca Acun Ilıcalı, ilerleyen günlerde Türk televizyon tarihinde görülmemiş bir ödül olacağını söyledi.

Survivor'da salı günü oynanacak ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası ada konseyi yapılacak ve elenen isim belli olacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...