Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Francis Ricciardone'den Amerikalılara Güney Doğu daveti

/ Kaynak: İHA
Francis Ricciardone'den Amerikalılara Güney Doğu daveti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Francis Ricciardone, 'Barış için hepimiz umutluyuz, Onun için Amerikalıların Van'a, Güney Doğu'ya gelmesini teşvik etmek istiyoruz' dedi.

Gezi ve çeşitli etkinlikler için Van'a gelen ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, barış için umutlu olduklarını belirterek, "Biz bütün Türkiye'de rahat rahat bulunuyoruz, onun için buraya geldik" dedi. Ricciardone, eşi Dr. Marie Ricciardone ile birlikte Van Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti. Van'a ilk defa 1979'da, dönemin büyükelçisinin eşine doğum günü hediyesi olarak Van Kedisi almak için geldiğini anlatan Ricciardone, nbsp;"Burada güzel hatıralarımız var" dedi. Yıllar sonra şehrin güzelliklerini yerinde görme fırsatı bulduğuna dikkati çeken Ricciardone, Amerikalıların Türkiye'ye turistik hedefli gelmesi için insanları teşvik etmek istediklerini ifade etti. "Özellikle bugünlerde barış için hepimiz umutluyuz, çok iyimseriz. nbsp;Çözüm sürecini bütün kalbimizle destekliyoruz. Onun için Amerikalıların Van'a, Güney Doğu'ya gelmesini teşvik etmek istiyoruz" diyen Ricciardone, kendi vatandaşlarının da rahatlıkla Türkiye'yi ve bölgeyi geze-bileceğini kaydetti.


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...