Beşiktaş'ta nefesler tutuldu

Beşiktaş'ta nefesler tutuldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, herhangi bir ceza beklemediklerini söylerken, 'İnşallah müjdeli haber gelecek' dedi.

Türk futbolunda kritik iki gün için geriye sayım başladı. UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi'nin, Beşiktaş hakkındaki kararını bugün açıklaması bekleniyor. Beşiktaş ile İstanbul Belediye arasında 2010-11 sezonunda oynanan Türkiye Kupası final maçında şike yapıldığı gerekçesiyle 1 yıl Avrupa kupalarından men istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen Beşiktaş, önceki gün Nyon'daki UEFA merkezinde yaklaşık 3 saat süren bir savunma yapmıştı. Beşiktaş'ın savunmasının ardından UEFA Disiplin Komitesi, kararı bugün açıklayabileceklerini söylemişti. Beşiktaş'tan bir gün sonra savunma yapan F.Bahçe ile ilgili kararın ise bugün açıklanması beklenmiyor.
BEŞİKTAŞ'A CEZA GELMEZ
UEFA'dan herhangi bir ceza beklemediklerini söyleyen Başkan Fikret Orman, "İnşallah müjdeli bir haber gelecek" dedi. Kulüp olarak Belediye maçında ve öncesinde yaşananları en ince ayrıntısına kadar anlattıklarını ve etkili bir savunma yaptıklarını söyleyen Orman, "Umuyorum bizi üzecek bir karar çıkmayacak. Biz haklı olduğumuzu düşünüyoruz" sözlerini kullandı. Öte yandan Beşiktaş gibi UEFA'da savunma yapan Romanya'nın Steaua Bükreş takımının avukatı Valeriu Argaseala'dan moral veren bir açıklama geldi. Argaseala, nbsp;"Beşiktaş kendisini çok iyi savundu. Kendilerini temize çıkaracak her şeyi yaptılar. Kurul tatmin olmuşa benziyordu. Tahminim Beşiktaş ceza almaz" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...