Ünal Karaman, 'Sokağa atacak paramız yok'

Ünal Karaman, 'Sokağa atacak paramız yok'

SPOR Haberleri

Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, transfer çalışmalarında ince eleyip sık dokuduklarını söyledi.

Bu sezon ligde iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor, transferde kılı kırk yarıyor. Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, az ama öz transfer yapacaklarını söylerken, "Yeni sezona başlamadan önce hemen hemen her taraftarımızın beğeneceği bir kadroya sahip olacağız. Teknik ekibimizin takımımızı başarıya taşıyacağına olan inancımız tam. Şu an için yabancı kontenjanı ile ilgili ciddi sıkıntılarımız var. Ama bunları da aşacağımızı düşünüyoruz. Kafalardaki soru işaretlerini gidereceğiz. Bunun için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Trabzonspor hepimizin ortak paydası. Onu başarıya taşımak için ne gerekiyorsa nbsp;yapacağız" dedi.
10 MİLYON TL'LİK ÖDEME
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edebilmek için mali kriterleri yerine getirmek zorunda. Bunun için maddi arayışlarını sürdüren yönetim kurulunun, bir haftalık süre içerisinde yaklaşık 10 milyon TL'lik bir ödeme yapacağı öğrenildi. Bu rakamın büyük bir bölümünü tamamlayan yönetimin, bundan sonraki süreçte ödeme planlamaları konusunda daha dikkatli olacağı belirtildi. Bu arada kulüp müdürü Sinan Zengin'le yolların ayrılmasının ardından, Metin Kazancıoğlu'nun CEO olarak kulübün idari işlerinin başına geçmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...