Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yine yeniden Emenike

Yine yeniden Emenike

SPOR Haberleri

F.Bahçe eski göz ağrısı için yeniden Spartak Moskova'nın kapısını çaldı. Sarı-lacivertliler son teklifi 12 milyon euroya çıkardı.

Sow'un partnerini arayan Fenerbahçe'de rota yeniden Emmanuel Emenike'ye döndü. Benfica'nın Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo için 13 milyon euro teklif eden ancak Portekiz ekibinin 15 milyon euroda ısrar etmesi üzerine bu transferi rafa kaldıran sarı-lacivertliler eski göz ağrısı Emenike için bir kere daha harekete geçti. 2011-12 sezonu öncesinde K.Karabük'ten transfer ettiği Nijeryalı futbolcuyu 3 Temmuz sürecinde apar topar Spartak Moskova'ya satan F.Bahçe Rus kulübüyle yeniden pazarlık masasına oturdu.
BİR KERE DAHA MASADA
F.Bahçe, 10 milyon euroya Spartak Moskova'ya sattığı oyuncuyu Rus kulübünden geri almak için yaptığı teklifi 12 milyon euroya çıkardı. BBC'den Oluwashina Okeleji, F.Bahçe'nin bu transferi gerçekleştirmek için çok istekli olduğunu belirtirken, Rusların 15 milyon euroda ısrar ettiğini ifade etti. F.Bahçe, sezon sonunda ameliyat olan Nijeryalı oyuncunun iyileşme sürecinin uzun sürecek olma ihtimaline karşılık alternatif isimlere yönelmiş, ancak Oscar Cordoza için yapılan girişimler şu ana kadar nbsp;sonuçsuz kalmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...