Milyarder ama cebinde akrep var!

Düzenleyen:
Milyarder ama cebinde akrep var!

YAŞAM Haberleri

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur’un patronu, aynı zamanda ülkenin en zengin 5’inci kişisi olan Joe Lewis, süper lüks yatıyla Ege turu kapsamında Bodrum koylarını geziyor.

77 yaşındaki Joe Lewis, kızı Vivienne Lewis ve torunları ile birlikte geçen pazar günü özel jetle Milas- Bodrum Havalimanı’na gelmişti. Havalimanından Güllük Körfezi’nde  demirli bulunan 100 metre uzunluğunda 150 milyon dolar değerindeki  ‘Aviva’ isimli yatlarına geçen aile, lüks bir otelde masaj yaptırmak istedi. Ancak Lewis, istenen 3 bin TL ücretlik hesabı fazla bulunca hizmeti almaktan vazgeçti. Lewis’in yaşları 5-7 arasında değişen 3 torunu ise yatın personeli tarafından zodyak bot ile Gölköy Halk Plajı’na götürüldü. Vatandaşlarla birlikte yaklaşık bir saat denize giren çocukların çok eğlendiği görüldü. Muğla 
Milyarder ama cebinde akrep var!
Yatıyla Bodrum koylarını gezen Joe Lewis, otelde SPA hizmetini pahalı bularak almaktan vazgeçti, torunlarını da halk plajına gönderdi. 
Milyarder ama cebinde akrep var!

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...