Rusya, füze fırlattı! Türkiye'ye haber verdi

Düzenleyen:
Rusya, füze fırlattı! Türkiye'ye haber verdi

DÜNYA Haberleri

Akdeniz'deki Rus savaş gemisi ve denizaltıdan ateşlenen füzeler Suriye'nin Palmira çevresindeki DEAŞ militanlarını vurdu. Moskova yönetimi, düğmeye basılmadan önce Türkiye, ABD ve İsrail'e haber verildiğini açıkladı.

Rus ordusu, Suriye'nin tarihi kenti Palmira çevresindeki DEAŞ hedeflerine Cruise füzeleri fırlattı. Teröristleri imha eden füzelerin Akdeniz'deki savaş gemisi ile denizaltıdan ateşlendiği bildiriliyor. Rusya Savunma Bakanlığı, füzeyi fırlatmadan Türkiye, ABD ve İsrail'in uyarıldığını duyurdu. Terör örgütü DEAŞ, halihazırda Suriye'de geniş bir coğrafyayı kontrol ediyor ancak kent olarak elinde yalnızca kalesi Rakka kaldı. Batıdaki en büyük merkezi El Bab'dan Fırat Kalkanı Harekâtı'yla çıkarılan kanlı örgüt, elindeki en büyük kent Musul'u da yitirmek üzere. Suriye'de hem ABD hem de Rusya tarafından vurulan DEAŞ, yakın zamanda tamamen Rakka'ya sıkışacak.
(Milliyet)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...