Cimbom'da ikinci Aysal dönemi yeni takviyelerle başlayacak

Cimbom'da ikinci Aysal dönemi yeni takviyelerle başlayacak

SPOR Haberleri

Seçimde hedefi tutturan G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın bir numaralı gündemi Carlinhos, Farfan ve Gökhan İnler'e sarı-kırmızılı formayı giydirmek.

Galatasaray'da tek aday olarak girdiği olağanüstü kongrede 1404 oy alarak yeniden başkanlık koltuğuna oturan Ünal Aysal, gözünü transfere çevirdi. Yarın Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilecek törenle yeniden mazbatasını alacak olan Aysal, ilk toplantıda yönetim kurulunun görev dağılımını yaptıktan sonra transferde izlenecek yol haritasını belirleyecek. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le yaptığı görüşmede yabancı kontenjanıyla ilgili olumlu sinyaller alan Aysal, aksi bir durum yaşanmaması halinde, ilk icraat olarak ön protokol imzalanan Carlinhos'un transferini açıklayacak. Bu transfer için kulübü Fluminense ile de söz kesen G.Saray, Brezilyalı sol beki en geç 1 hafta içinde İstanbul'a getirecek.
GÖKHAN'A KİRALIK FORMÜLÜ
Fatih Terim'in gözdesi olan Gökhan İnler için de temaslarını sıklaştıran sarı-kırmızılılar, 12 milyon euro bonservis bedeli isteyen Napoli'yi ikna edememesi durumunda kiralık formülünü devreye sokacak ve İtalyan kulübüne 2 milyon euro kiralama bedeli teklif edecek. Ünal Aysal'ın "Transferinde çok yol aldık" dediği Farfan'la ilgili kulübü Schalke'nin 5 milyon euroyu kabul etmesi halinde imzalar hemen atılacak. Bir taraftan eldeki yabancıları göndermenin planlarını yapan Aysal, diğer yandan UEFA Disiplin Kurulu'nun F.Bahçe ve Beşiktaş'la ilgili vereceği karara odaklanmış durumda. Çıkacak muhtemel bir cezanın Türk futbolunda tsunami etkisi yapacağına inanan Aysal, hamlelerini buna göre yapacak.
Ceyhun'u istediler
Kayserispor, sezonun ikinci yarısında kiraladığı Ceyhun Gülselam'ın bonservisi için G.Saray'a resmi başvuruda bulundu. nbsp;Ceyhun için fiyat soran Kayserispor'a henüz cevap vermeyen sarı-kırmızılı yönetimin, bu oyuncuya karşılık Okay Yokuşlu'yu isteyeceği öğrenildi.

TT Arena isyanı!
Beşiktaş'ın Türk Telekom Arena'da oynama isteğine G.Saraylı taraftarlardan veto geldi. Geçen yıl bu konuyla ilgili Fatih Terim'e de tepki gösteren taraftarlar, Beşiktaş'ın Arena'da oynamasının asla kabul edilemeyeceğini dile getirerek, sosyal medya üzerinden Başkan Aysal'a mesaj gönderdiler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...