Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tomas Ujfalusi, 'Kadlec beni şaşırttı'

Tomas Ujfalusi, 'Kadlec beni şaşırttı'

SPOR Haberleri

Ujfalusi, Fenerbahçe'ye transfer olan Kadlec hakkında da değerlendirmede bulundu. Çek stoper, "Açıkçası benim için Kadlec'in kararı sürpriz oldu' dedi.

Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Tomas Ujfalusi, 1 yıl daha futbol oynamak istediğini açıkladı. Çek basınına röportaj veren tecrübeli savunma oyuncusu, durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini belirterek, "Ayağım da izin verirse tekrar sahalara dönmek istiyorum. Bunu kulübümle de konuşmam gerekiyor. Ardından kararımı vereceğim. Devam etme şansımı yüzde 50 olarak görüyorum. 28-29 yaşında değilim ama tekrar Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum" diye konuştu.
KADLEC BENİ ŞAŞIRTTI
Ujfalusi, F.Bahçe'ye transfer olan vatandaşı Kadlec hakkında da değerlendirmede bulundu. Çek stoper, "Açıkçası benim için Kadlec'in kararı sürpriz oldu. Ben İtalya ya da İspanya'yı tercih etmesini bekliyordum. Ama kesinlikle geriye doğru bir adım attığını düşünmüyorum. F.Bahçe çok güçlü bir takım. Geçen yıl Avrupa Ligi'nde yarı final oynadılar. Kadlec'in Almanya'ya göre çok daha ofansif oynayacağını düşünüyorum. Çünkü Türkiye'de 4 büyük takım rakiplerine her zaman baskı kurmasını biliyor" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...