Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aubameyang 70 milyon Euro'ya PSG'ye

Düzenleyen:
Aubameyang 70 milyon Euro'ya PSG'ye

SPOR Haberleri

Yahoo Fransa'nın haberine göre Borussia Dortmund Aubameyang'ı 70 milyon Euro bonservis bedeliyle Paris Saint Germain'e vermeyi kabul etti. PSG, futbolcuya yıllık 10 milyon Euro önerdi; ayrıca 6 milyon Euro da imza parası verilecek.

Pierre-Emerick Aubameyang'ın Borussia Dortmund'dan Paris Saint-Germain'e transferi Fransızlar'a göre oldu gibi... Yanoo Fransa'nın haberine göre iki kulüp Gabonlu golcünün transferinde anlaştı.

PSG, Aubameyang'ın bonservisini Borussia Dortmund'dan 70 milyon Euro'ya alacak. Haberde, futbolcuyla pazarlıkların sürdüğü ama Aubameyang'ın yıllık 10 milyon Euro ve ilk anlaşmada 6 milyon Euro imza parasını kabul ettiği, sadece bazı küçük ayrıntıların görüşüldüğü belirtildi.

Paris Saint-Germain'in bu sezon Almanya Ligi'nde 31 gol atan Aubameyang dışında Arsenal'den Alexis Sanchez'i de kadrosuna katmaya çalıştığı iddia ediliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...