Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tunceli'de "özel güvenlik bölgesi" uygulaması

Düzenleyen:
Tunceli'de "özel güvenlik bölgesi" uygulaması

GÜNDEM Haberleri

Tunceli merkez ve 4 İlçesi'ne bağlı 31 bölgenin 'özel güvenlik bölgesi' ilan edildiği duyuruldu.

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada kent merkezi, Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazımiye ilçelerine bağlı 31 bölgede özel güvenlik bölgesi ilan edildiği belirtilerek şöyle denildi:

ÖZEL GÜVENLİK BÖLGELERİ
"Terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar nedeniyle, halkın can ve mal güvenliğinin korunması bakımından girilmesinde sakınca bulunan, aşağıda koordinat bilgileri yazılı Tunceli İli; Tunceli Merkez, Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazımiye İlçe sınırları içerisindeki 31 ayrı bölgede 31 Mayıs 2017- 14 Haziran 2017 tarihleri arasında Özel Güvenlik Bölgesi ilan edilmiştir. Halkımızın can ve mal güvenliği için; Özel Güvenlik Bölgelerine, Mülki Amir izni olmadan girişler yasaklanmıştır. İlimizde terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla aralıksız devam edilmektedir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...