HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Aubameyang eşyalarını topladı' iddiası

Düzenleyen: /
'Aubameyang eşyalarını topladı' iddiası
Aubameyang , Haber

SPOR Haberleri

Borussia Dortmund'un golcü oyuncusu Aubameyang'ın antrenman sahasındaki dolabını boşaltıp eşyalarını topladığı iddia edildi.

PSG'ye transferi gündemde olan fıtbolcunun kardeşi de Instagram hesabından boşaltılmış bir garaj ve bavulların yer aldığı bir görüntü paylaştı
Pierre-Emerick Aubameyang'ın Borussia Dortmund'dan ayrılacağı iddiaları her geçen gün daha yüksek sesle dile getiriliyor. Alman Bild Gazetesi, futbolcunun Paris Saint Germain ile anlaşacağı iddialarına bir süredir yer veriyor.

Gazete son olarak Aubameyang'ın Borussia Dortmund tesislerindeki dolabını boşalttığını ve eşyalarını topladığını öne sürdü. Haberde, Aubameyang'ın kardeşi Willy'nin Instagram hesabından paylaştığı bir videoya de değinildi. Bu videoda tamamen boşaltılmış bir garaj, Aubameyang'ın arabası bagajı açık bir halde ve toparlanmış birkaç bavul eşya dikkat çekiyor.


Bild, haberinde "Yaz tatili mi, veda mı?" diye sorarken menajer Michael Zorc'un "Yeni bir gelişme yok" sözlerine de yer verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...