Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Brezilya'da tansiyon düşüyor

Brezilya'da tansiyon düşüyor

DÜNYA Haberleri

Perşembe günü 1 milyon kişinin sokakta olduğu Brezilya'da bu rakam 250 bine geriledi. Endonezya'da ise gerginlik artıyor

Brezilya'da günler önce toplu taşıma ücreti zammına tepkiyle başlayan ve giderek kitlesel eyleme dönüşen hükümet karşıtı gösteriler dün de devam etti. Ancak Brezilya polisi, ülkenin 100'den fazla kentindeki gösterilere dün 250 bin civarında kişinin katıldığını, önceki günlerle kıyaslandığında gösterici sayısının azalmaya başladığını bildirdi. Gösterilerin sona ermesini isteyen kimi Brezilyalılar, Devlet Başkanı Dilma Rousseff'in halka verdiği reform sözlerine umut bağladı. Endonezya'da ise sübvanseli benzine zam yapılması ile başlayan gösteriler devam ediyor. Göstericiler bugüne kadar herhangi bir kurum ve kuruluşa zarar vermezken, ilk defa resmi araç ve otobüslere taş ve tekmeler ile saldırdı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...