Vergi dairelerinde beklenen yoğunluk yaşanmadı

Düzenleyen:
Vergi dairelerinde beklenen yoğunluk yaşanmadı

Ekonomi Haberleri

Vergi borcu yapılandırmasının 1. ve 2. taksit ödemesi nedeniyle gece 24.00’e kadar açık olan Vergi Dairelerinde beklenen yoğunluk yaşanmadı.

Borç yapılandırması yapan mükelleflerin borçlarının 1. ve 2. Taksit ödemeleri bu gece 24:00’e kadar vergi dairlerinde mesai yapıldı. Fatih Vatan Caddesi’nde bulunan Vergi Dairesi Başkanlığında gece yarısına kadar süren mesaide beklenen yoğunluk yaşanmadı. Mükelleflerin vergi borçlarını beklenenin aksine son dakikaya bırakmadığı görüldü. 
Vergi yapılanması kapsamında belirlenen vergiler, gümrük vergileri, vergi cezaları, bazı idari para cezaları, sigorta primleri, topluluk sigortası primleri, emeklilik keseneği ve kurum karşılığı, işsizlik sigortası primi, sosyal güvenlik destek primi ile bu alacaklara ilişkin her türlü faiz, zam, gecikme zammı, gecikme faizi, cezai faiz, gecikme cezası gibi feri alacaklar yapılandırma kapsamında yer alıyor. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...