Göztepe Başkanı büyük kapışma öncesi heyecanı katladı

Düzenleyen:
Göztepe Başkanı büyük kapışma öncesi heyecanı katladı

SPOR Haberleri

Eskişehirspor’la karşılaşacakları final maçının bundan öncekilere benzemeyeceğini söyleyen Mehmet Sepil, “Tüm Türkiye bu maçı izleyecek” dedi.

Nefesler tutuldu, merakla Süper Lig’e yükselecek olan son takım bekleniyor. Pazar günü Göztepe ile Eskişehirspor TFF 1. Lig Play-Off finalinde kozlarını Antalya’a paylaşacak. Dev maç öncesi Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, kendilerini muhteşem bir maçın beklediğini söyledi. Eskişehir ve Göztepe’nin büyük camialar olduğunun altını çizen Başkan Sepil, “Muhteşem bir atmosferde geçecek bir maç bekliyorum. Bundan önceki final maçlarına benzemeyecek. Tam bir ‘Anadolu Finali’ olacak. Statta da bunu göreceğimize eminim. Göztepe ve Eskişehir seyircisi stadı dolduracak. Tüm Türkiye bu maçı izleyecek. Bundan şüphem yok” diye konuştu. 

 

Antalya’ya akın edecekler

Pazar günü Göztepe ile Eskişehirspor TFF 1. Lig Play-Off finalinde yapacağı maç için her iki takımın taraftarları Antalya’ya akın edecek. Her iki ekibin taraftarları için 15’er bin kişilik yer ayırıldı.  İzmir Büyükşehir Belediyesi, pazar günü finalde takımlarına destek olmak için Antalya’ya gidecek Göztepe taraftarları için ücretsiz olarak 63 otobüs kaldıracak.  İzmir’den pazar günü saat 11.00’de kalkıp kupa töreninin ardından dönüşe geçecek özel uçağın bedeli ise 650 lira olarak belirlendi

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...