Lüleburgaz Kızılay’dan yardım kampanyası

Düzenleyen:
Lüleburgaz Kızılay’dan yardım kampanyası

YAŞAM Haberleri

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde Türk Kızılayı Şubesi tarafından bir alışveriş merkezinde kurulan stantta yoksullara ulaştırılmak üzere gıda kolisi bağışları kabul ediliyor.

Türk Kızılayı Lüleburgaz Şube Saymanı Remzi Gökmen, kurum olarak ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olduklarını söyledi. Standın ramazan sonuna kadar açık kalacağını söyleyen Gökmen “Bu kampanyayı her yıl yapıyoruz. Başlangıç olarak halkımızın katılımı güzel. Standımızda gönüllü vatandaşlarımız da duracak. Yardım kolilerimiz 3 çeşit. Her yıl yardımsever vatandaşlarımızın katkılarıyla hazırlanan gıda kolileri satın alınarak Kızılay’a bağışlanıyor. Biz de bu yardımları belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyoruz. Kolilerimizin yanında merkezden gelen kavurmalarımızı ve temizlik malzemesi yardımı da yapacağız. Bu yıl geçen yıldan daha fazla kişiye ulaşmak istiyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.  

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...