İçerde'de anlamlı final

Düzenleyen:
İçerde'de anlamlı final

MAGAZİN Haberleri

Son bölüm, dizinin yıldızlarıyla Lütfi Kırdar’da izlenecek. Buradan elde edilecek gelir, ‘Minik Kalpler İçerde’ projesine aktarılacak.

Show TV’nin 2017 yılında en çok izlenen dizisi olan, Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin başrolde yer aldığı ‘İçerde’nin final tarihi belli oldu. İki kardeşin birbirini bulma hikâyesinin anlatıldığı yapım, 19 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak 39’uncu bölümüyle final yapacak. ‘İçerde’nin resmî Instagram hesabından yapılan paylaşımda “Büyük final 19 Haziran’da Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde” notu dikkati çekti. Özel gece için bilet alanlar, hem büyük finali dizinin yıldızlarıyla seyredecek hem de ‘Minik Kalpler İçerde’ projesine bağışta bulunacak. Geceden elde edilecek gelir Tekirdağ’da yapılacak Mika-Der ve İçerde Spor Rehabilitasyon Merkezine aktarılacak. Biletler, Biletix’ten alınacak.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...