Şenol Güneş Beşiktaş yönetimini böldü

Şenol Güneş Beşiktaş yönetimini böldü

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta teknik direktörlük için Şenol Güneş'in adının gündeme gelmesi siyah beyazlı yönetimi ikiye böldü.

Yaz dönemini takım kurmak yerine yönetim oluşturmakla geçiren Beşiktaş Yönetimi hoca konusunda ikiye bölündü. Bazı yöneticilerin Şenol Güneş'i istemesi nedeniyle isyan eden birkaç idareci, "O zaman Samet Aybaba'yı neden gönderdik? Aybaba bu takımı üçüncü yaptı ama Güneş ligi bile tamamlayamadı. Üstelik Samet Aybaba'ya tazminat ödedik. Hem maddi hem de manevi zarara uğradık" diye konuştukları öğrenildi. Önder Özen'in kesinlikle yabancı bir teknik adamla çalışmasını isteyen Şenol Güneş karşıtı yöneticiler, "Eğer Türk bir teknik adam takımın başına gelirse Önder Özer rahat çalışamaz. Yabancı teknik adamlar sportif direktörlük konusunda daha profesyonel ve bilinçli. Türk teknik adamlar böyle bir anlayışa hazır değiller" ifadelerini de kullandıkları vurgulandı. Şenol Güneş konusunda yöneticilerin itirazını dinleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın ise isimden ziyade yerli bir teknik adama zaten karşı olduğunu ve kesinlikle takımı bir yabancı hocaya teslim edeceği yönünde bir konuşma yaptığı ortaya çıktı.

Öte yandan Thomas Schaaf ve Herve Renard ile her konuda anlaşma sağlayan Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in, kampa gidene kadar Beilsa'dan haber beklemek istediği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi ise takımı bu kadar bekletmenin gereksiz olduğunu ve bir an önce eldeki hocalardan birinin takımın başına getirilmesi yönünde Önder Özen'e talimat verdiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...