HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İbrahimovic: "Aslanlar, insanlar gibi iyileşmez"

Düzenleyen: /
İbrahimovic: "Aslanlar, insanlar gibi iyileşmez"
İbrahimoviç, , Haber

SPOR Haberleri

Zlatan İbrahimovic geçirdiği ağır sakatlığın ardından beklenenden çok önce sahalara dönecek gibi görünüyor. Menajeri Mino Raiola'ya göre golcü oyuncu, sakatlık dönüşü Avrupa'nın büyük bir kulübünde forma giymek istiyor.

Zlatan İbrahimovic, çapraz diz bağlarını kopardıktan sonra hızla iyileşiyor. Golcü oyuncu, Anderlecht ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında yaşadığı ağır sakatlıktan sadece 42 gün sonra, sosyal medya hesabından işte bu videoyu paylaştı. 

Ibrahimovic videonun yanına "Dokunuş asla yok olmaz. Aslanlar, insanlar gibi iyileşmez" notunu düştü. 

35 yaşindaki İbrahimovic böylece bir kez daha, kariyerinin sona erdiğini düşünenlere,, sahalara dönüş yolunda olduğu mesajını verdi. Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola da, golcü oyuncuya hem İngiltere'den hem de İngiltere dışından birçok teklif geldiğini söyledi. Raiola bununla birlikte önceliklerinin Manchester United olduğunu dile getirdi..

Ibrahimovic'in, kariyerine Avrupa'nin güçlü bir kulübünde devam edeceğini vurgulayan Raiola "Zlatan, İngiltere'de kalmak istiyor. United kendisinden hala yararlanmayı düşünüyorsa; neden yoluna United ile devam etmesin? Bu nedenle son karırımızı vermeden önce, ilk olarak United yönetimi ile görüşeceğiz" dedi.

İbrahimovic bu sezon 46 kez giydiği Manchester United formasıyla 28 gol atmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...