Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gürsel Tekin, 'Kızınızın adı Eylem, göbek adı Çapul olsun'

Gürsel Tekin, 'Kızınızın adı Eylem, göbek adı Çapul olsun'

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürel Tekin, katıldığı bir düğünde genç çifte, 'Kızı olursa adını Eylem, göbek adını da Çapul koyun' dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde nikah şahitliğini yaptığı çifte, "Kızınız olursa adını Eylem, göbek adını da Çapul koyun" dedi. nbsp;Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Edremit Körfezi'ne gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, ziyaretlerinin ardından akşam da Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde Meltem Boz ve Gökhan Cenk'in nikah merasimine katıldı. Çiftin nikah şahitliğini yapan Tekin, geline evlenme cüzdanını teslim ederken, "Kaç çocuk yapacaklarına kendileri karar verecekler. Ama benim bir talebim var. Türkiye'de milattan önce, milattan sonra süreci vardı. Şimdi Taksim'den önce, Taksim'den sonra süreci olacak. Taksim'den sonraki talebim, inşallah bir kızınız olursa göbek adı Çapul, ama asıl adı Eylem olsun. Oğlunuz olursa da ona siz karar verin" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...