Popescu, 'UEFA, Beşiktaş'ı idam etti'

Popescu, 'UEFA, Beşiktaş'ı idam etti'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın eski oyuncusu Popescu, 'UEFA, onları güleryüzle dinledi, sonra da idam etti. Benim aldığım bilgi bu" dedi.

Beşiktaş'ın davasıyla aynı gün görülen Steaua Bükreş davasıyla ilgili UEFA Disiplin Kurulu tam gaz çalışıyor. Steaua ve Beşiktaş'ı dinledikten sonra iki kulübün dosyaları ile ilgili çalışmaya başlayan UEFA; önceki gün gerçekleşen Fenerbahçe'nin duruşmasından sonra, iki ekibin dosyaları üzerinde çalışmaya devam etti. Bu toplantıyla ilgili haberler, Rumen Sport TV tarafından verildi. Rumen Sport TV, Beşiktaşlıları heyecanlandıran Steaua'nun avukatı Valeriu Argaseala'nun açıklamalarının tam tersi haber yaptı. Galatasaray'ın eski oyuncusu Popescu canlı yayına bağlanarak, "Öğleden sonra yapılan değerlendirme toplantısına Argaseala ile İsviçreli avukat ve Türklerin 3 avukatı gözlemci olarak katılmak istedi fakat kabul edilmedi. UEFA, onları güleryüzle dinledi, sonra da idam etti. Benim aldığım bilgi bu" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...