Onu gören donup kalıyor

Onu gören donup kalıyor

DÜNYA Haberleri

'Dynamo' lakaplı İngiliz ilizyonist Steven Frayne'in iki katlı bir otobüsün tavanına yalnızca tek elini koyarak otobüsün yanında havada süzülmesi izleyenleri büyüledi.

"Dynamo" lakaplı İngiliz ilizyonistSteven Frayne'in iki katlı bir otobüsün tavanına yalnızca tek elini koyarak otobüsün yanında havada süzülmesi izleyenleri büyüledi. nbsp;İki katlı otobüsün tavanına tek elini koyan "Dynamo", otobüsün yanında yerden yaklaşık 4,5 yükseklikte süzülerek kendisini izleyenlerin şaşkın bakışları içerisinde Londra'daki Westminster Köprüsü'nü geçti. nbsp;Diğer eliyle de izleyenlere el sallayan Frayne'in büyüleyici gösterisi sırasında otobüse eşlik eden bir polis koruması ise güvenlik nedeniyle otobüsün etrafında herhangi bir araç bulunmasını engelledi. nbsp;30 yaşındaki İngiliz ilizyonist Steven Frayne, 2011'de Thames Nehri üzerinde yürüyerek karşıya geçmesiyle ünlü olmuştu.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...