Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

E-ticaret'te bir site daha kapandı

Düzenleyen:
E-ticaret'te bir site daha kapandı

Ekonomi Haberleri

Amazon, BuyVip e-ticaret sitesini kapattı.

Türkiye'de dün Markafoni'nin kapanma haberini bugün Amazon'un , Almanya, İspanya ve İtalya’da faaliyet gösteren özel alışveriş kulübü BuyVip e-ticaret sitesini kapatması takip ediyor.

Amazon, Modadan ev dekorasyonuna dek birçok lüks ürünün satıldığı özel online alışveriş kulübü BuyVip’i kapattığını açıkladı. Şirket, 2010 yılında yaklaşık 100 milyon dolara satın aldığı BuyVip’i “kârların düşük olması” nedeniyle kapattığını duyurdu.

BuyVip ile 2010’dan bu yana farklı ürün çeşitleri ve çekici indirimlerle müşterilere sıra dışı bir alışveriş deneyimi yaşatmaya çalıştıklarını belirten Amazon, BuyVip’te çalışan ekiplerin Amazon’a katılacağı ifade etti.

Açıklamada “Tüm çabalara rağmen bu iş kâr sağlamadı. BuyVip mükemmel bir ekibe sahip ve tüm çalışanlara Amazon’da kariyerlerini sürdürme olanağı sağladık” denildi.

BuyVip’in Amazon’un desteğine rağmen yerel pazarda Vente Privee ve Showroomprive ile rekabette ilerleme sağlayamadığı belirtiliyor. İspanya’daki BuyVip sitesi, 2012’de ismini AmazonBuyVIP olarak değiştirmişti.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...