Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana Demirspor’da rota Hasan Şaş

Düzenleyen:
Adana Demirspor’da rota Hasan Şaş

SPOR Haberleri

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da kongrenin ardından devir teslim töreni düzenlendi. Mavi-lacivertli kulübün yeni başkanı Mehmet Gökoğlu, anlaşma yapmak için Teknik Direktör Hasan Şaş ile yarın görüşeceklerini açıkladı.

Adana Demirspor kongresinin ardından Aytaç Durak Tesisleri’nde devir teslim töreni düzenlendi. Kulübün eski başkanı Sedat Sözlü, Gökoğlu’na görevi gönül rahatlığıyla teslim ettiğini belirterek, "Sabırlı olursak başarı kaçınılmaz olur" dedi. Başkan Gökoğlu ise bayrağı daha iyi yerlere taşımaya devam edeceklerini vurguladı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gökoğlu, oluşturdukları transfer komitesinin çalışmalara başladığını dile getirdi. Gökoğlu, kendisi de dahil kulübe para harcayan yöneticilerin 3-4 sene sonraki geri ödemelerinde faiz işlemediğini açıkladı.

Teknik direktör arayışında olduklarını da anlatan Gökoğlu, "Adana Demirspor için en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyoruz. Büyük ihtimalle yarın Hasan Şaş kardeşimizle görüşeceğiz. Yarın gelecek ve transfer komitesiyle görüşmeye başlayacaklar" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...