Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akşam gazetesinde deprem

- Güncelleme:
Akşam gazetesinde deprem

GÜNDEM Haberleri

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yönetimine geçtiğimiz ay el konulan Akşam gazetesinin genel yayın yönetmeni değişti.

TMSF tarafından yönetimine geçtiğimiz ay el konulan Akşam gazetesinde 5,5 yıldır gazetenin yayın yönetmenliğini yapan İsmail Küçükkaya (41), görevden alınarak yerine Mehmet Ocaktan atandı.
TMSF yönetimi tarafından İsmail Küçükkaya'nın yerine atanan Mehmet Ocaktan (58), İÜ Edebiyat Fakültesi'ni bitirdikten sonra çeşitli edebiyat dergilerinde çalıştı üç şiir kitabı yazdı.
Daha sonra basın sektörüne geçen Ocaktan, Yeni Şafak gazetesinde çeşitli görevler aldı Ankara temsilciliği, yayın yönetmenliği ve köşe yazarlığı yaptı. 22 Temmuz 2007 seçimlerinde Ak Parti'den Bursa milletvekili seçildi.
Daha sonra aday olmayarak 2011'de basına döndü. Geçtiğimiz aylarda Star gazetesinin başına geçti ve köşe yazmaya başladı. TMSF'nin son atamasıyla Akşam'ın yeni genel yayın yönetmeni oldu.


Akşam Gazetesi'ndeki Gezi operasyonu kapsamında ise başta sosyal medyada olmak çeşitli platformlarda eylemlere destek veren yazarlar da gazeteden kovuldu. nbsp;Tuğçe Tatari, Nilay Örnek ve Sevim Gözay olmak üzere gezi eylemlerine destek veren yazarlarla yollar ayrıldı. İsmail Küçükkaya'nın görevden alınması bir değişiklik ancak 3 kadın yazarın gönderilmesinin perde arkasında Gezi eylemleri sürecindeki tutumları var.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...