Kumarda kaybetti 37 kişiyi katletti

Düzenleyen:
Kumarda kaybetti 37 kişiyi katletti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Filipinler’in başkenti Manila’da Resort World Manila adlı otele düzenlenen silahlı saldırıda 37 kişi hayatını kaybetti, 70 kişi de yaralandı.

 Otelin gazino ve kumarhane bölümünde düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlerin 13’ünün personel olduğunu açıklayan Manila Metropolitan Polis Şefi Oscar Albayalde, “Saldırganın kimliği henüz belirlenmedi. Ancak saldırı terör olayı değil” dedi. Albayalde, İngilizce konuşan saldırganın kumarhanede para kaybetmiş ve kaybettiklerini geri almak için saldırıyı düzenlemiş olabileceğini ifade etti. M4 silahı kullanan saldırganın önce uyarı ateşi açtığı ardından gazinoda bulunan masa, sandalye ve halıları benzin dökerek yaktığı öğrenildi. Yetkililerden alınan bilgilere göre, zanlı, saldırının ardından otel odalarından birine saklanıp kendini battaniyeye sardı ve yaktı. Polis, yaralanmaların çoğunun gazinoda çıkan yangın sebebiyle olduğunu du bildirdi. İHA

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...