Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım'dan Lens ve transfer açıklaması

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım'dan Lens ve transfer açıklaması

SPOR Haberleri

Olağan Mali Genel Kurul'da açıklamalar yapan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, transfer ve Jeremain Lens konusuna değindi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, transferleri Mayıs ayında bitirmek istediklerini söylediğini hatırlatarak; "Evet söz verdim. Bazen şartlar oluşur bazen oluşmaz. Ama biz transferleri yaptık. 4 futbolcu ile anlaştım ama transfer 17 Haziran'da başlıyor, şimdi açıklayamam isimleri" dedi.

TEKNİK DİREKTÖR KONUSU
3 Teknik direktör ile görüştüklerini de söyleyen Aziz Yıldırım, bütün medyanın Aykut Kocaman ile anlaşıldığını son dakika verdiklerini ancak bunun anlamsız olduğunu söyledi. Henüz kesinleşen bir şey olmadığını belirten Yıldırım, salı veya çarşamba günü bu durumu netleştireceklerini söyledi.

"BEŞİKTAŞ'A GİDEBİLİR"
Jeremain Lens'in takımda kalması adına yeni sözleşmeyi pazartesi günü ileteceklerini belirten Yıldırım, "Jeremain Lens konusunda Sunderland ile bir yerde buluşabiliriz. Beşiktaş'a gidecekmiş diyorlar, gidebilir, kompleksimiz yok. Biz bunları aşalı çok oldu. Buna karşılık Beşiktaş'tan futbolcu almaya çalışmıyorum, onu da açıklayayım."

QUARESMA KONUSU

"FİKRET ORMAN İSTERSE GÖNDERELİM"

Başkan Aziz Yıldırım, Beşiktaşlı Quaresma'nın Fenerbahçe'ye gelmek için menajerleri vasıtasıyla teklif ilettiğini söylerken şu ayrıntıları verdi:

"Bize mail attılar. Bonservis bedeli olmadığı için 2 milyon euro imza parası, 1 ile 1.5 milyon Euro arasında komisyon ve Quaresma için yıllık 3.5 milyon euro net ücret istediler. Fikret Orman isterse bu maili kendilerine iletiriz"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...