Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milli atlet Binnaz Uslu'nun durumu ciddi

Milli atlet Binnaz Uslu'nun durumu ciddi

SPOR Haberleri

Rahatsızlığı nedeniyle İngiltere'de ameliyat edilen Binnaz Uslu, hastanede bugün de uyutulacak.

Avrupa Takımlar Şampiyonası için İngiltere'de bulunduğu sırada aniden rahatsızlanarak ameliyata alınan milli atlet Binnaz Uslu'nun sağlık durumu ciddiyetini koruyor. İngiltere'nin Newcastle kenti yakınındaki Gateshead'de düzenlenen Avrupa Takımlar Şampiyonası'nda mücadele etmek için milli takım kadrosunda yer alan Uslu, cumartesi gecesi karın ağrısı şikayetiyle Kraliçe Elizabeth Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Yapılan tetkiklerin ardından hemen ameliyata alınan milli atlet, doktorlar tarafından yoğun bakım ünitesinde uyutulmaya devam ediyor. Türkiye Atletizm Federasyonu Genel Sekreteri Nihat Doker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tedavi sürecinde federasyon başkan vekili Ergüder Uzun, Sağlık Bakanlığı'ndan bir tercüman ve antrenörünün milli atletin yanında bulunduğunu, ablasının da İngiltere'ye gidebilmesi için gerekli girişimlerin yapıldığını söyledi.
Doker, Binnaz Uslu'nun tedavisinin Türkiye'de devam etmesinin gündeme geldiğini ancak milli atletin tedavisiyle ilgilenen doktorların yoğun bakım süreci devam ederken bu fikre sıcak bakmadıklarını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...