Ali Koç başkanlığa aday olacağını açıkladı

Düzenleyen:
Ali Koç başkanlığa aday olacağını açıkladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Mali Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulunan Ali Koç, gelecek sene yapılacak olan seçimde aday olacağını açıkladı.

Fenerbahçe Mali Genel Kurulu'nda konuşan Ali Koç, 2018'de yapılacak seçimde aday olacağını açıkladı.

İşte Ali Koç'un açıklamaları;

Bize bu tarifsiz Euroleague mutluluğunu yaşatan herkesle ne kadar övünsek azdır. Fenerbahçe'mizi gerçek bir spor kulübü yapan, Obradovic gibi birini takıma getiren, başkanımıza en içten şükranlarımızı sunuyorum. Gelecek yıl formamıza 4. yıldızı takacağımıza inancım tamdır.

FUTBOL BİZİ ÜZMÜŞTÜR

Futboldaki nokta bizi üzmüştür. Tribünlerimiz hiç bu kadar boş olmamıştı. İç saha performansımızla altıncı sıradayız. Yönetimimiz ve taraftarımız arasındaki iletişim eksikliği nedeniyle bu durum ortaya çıkmıştır.

BAŞKANLIK AÇIKLAMASI

30 Mayıs 2015'te taşın altına elimizi koyacağımı her zaman söyledim. Ben bugün yine aynı noktadayım. Kongre üyelerinin karşısında bunu vurgulamak için bir kez daha söylemek istediğim için buradayım. Mayıs 2018'de önce Allah'ın izniyle sonrada sizlerin desteğiyle kongrede başkanlığına aday olduğumu belirtiyorum.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...