Bu şehir bunu unutmaz

Bu şehir bunu unutmaz

SPOR Haberleri

Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ligden düştükleri maç sonu sert konuştu.

Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan maç sonu üzgündü ve çok sert konuştu: "Bu şehir bugünü unutmayacak artık. 100 yıl geçse de Rize bunu unutmaz. Çok üzüldük tabii ama hayat devam ediyor. Bu çocuklar Süper Lig'de kalmayı hak etti. Futbolda böyle şeyler var. Şans geldi bize ama ne yazık ki olmadı. Ne olursa olsun çok daha kuvvetli geliriz. Yenilmek önemli değil. Ben göreve geldiğimden beri iki şehir arasındaki spor dostluğunu geliştirmek için çok uğraştım ama artık bitti."

Karaman isyan etti
Çayk ur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman da maç sonu kızgınd. Karaman, "Küme düşmek gerçekten trajik. Bir de nasıl düştüğün var, o da önemli. 1-0'ı korumasını bildik. Bunu yaparken de kulağımız diğer maçtaydı. 36 puan aldık. Aslında 40-42 puan yapabilirdik. Üzerimizdeki takımlar 38 puanlı; Bursaspor ve Kayserispor. Trabzonspor'u Trabzon'da yendiler. Bugünü, bu şehir unutmaz. Komşuluk farklı şey. Bunu parantez içinde söyleyeyim, fazla da konuşmak istemiyorum" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...