Şişli'de alkollü sürücü dehşeti: 1 ölü, 2 yaralı

Şişli'de alkollü sürücü dehşeti: 1 ölü, 2 yaralı

YAŞAM Haberleri

Bomonti-Dolmabahçe tünel çıkışında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı. Polis tarafından yapılan alkol testinde ise otomobil sürücüsünün 158 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kaza  Bomonti-Dolmabahçe tünelinde saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Dolmabahçe'den Kasımpaşa istikametine seyreden Serkan Efe yönetimindeki 34 RB 0663 plakalı otomobil tünel çıkışında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. 
Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil yaklaşık 100 metre sonra durabildi. Kazada Rıdvan Altun(25), Serhat Efe, Tunahan Ergün Öz yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada 2 yaralı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken, ağır yaralanan Rıdvan Altun  ise kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...