Annesinin başında ağlayan minik Melisa hastanede iç kanamadan vefat etti

Düzenleyen:
Annesinin başında ağlayan minik Melisa hastanede iç kanamadan vefat etti

YAŞAM Haberleri

Adana'da meydana gelen kazada yaralanan ve yaralı annesinin yanı başında ağlayan 8 yaşındaki Melisa Barut da annesi Fatma Barut ile kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Adana’da Yüreğir ilçesi D-400 kara yolunda Bülent Barut yönetimindeki 01 ETD 77 plakalı otomobil ile Yakup Ökten yönetimindeki 72 AY 919 plakalı kamyon çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kamyon yan yattı, yaralılar ise yola savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazada yaralanan ve yaralı annesinin yanı başında ağlayan 8 yaşındaki Melisa Barut da annesi Fatma Barut ile kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kızın iç kanamadan öldüğü açıklandı. Kazada yaralanan 6 kişinin durumları ciddi. Anne ve kızın cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 
Annesinin başında ağlayan minik Melisa hastanede iç kanamadan vefat etti
YÜREK YAKAN KARE
Adana’da 8 yaşındaki Melisa Barut ile annesi, otomobille kamyonun çarpıştığı feci kaza sonrası can verdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...