Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun skandal Gezi mesajına tepki

Düzenleyen:
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun skandal Gezi mesajına tepki

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan: “Bir şehri yakacak, yıkacaksınız, polislerimizi şehit edeceksiniz, cam çerçeve indireceksiniz ve buna hak ve özgürlük mücadelesi diyeceksiniz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD Genel Kurulu toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların evlerine mahremlerine giren teröristlere aman verilmediğini belirterek, “15 Temmuz darbe girişimini başlatanlar karşılarında koskoca bu milleti buldu. Özgürlüğümüze el uzatan hainlere bu ülkeyi bırakmadık. Darbenin bastırılmasından sonra tüm gücümüzle FETÖ’nün üstüne gittik. Ne kadar FETÖ mensubu varsa hepsinden hesap sormaya başladık, şu anda bir temizlik yapıyoruz” dedi.
ABD’nin Rakka’da DEAŞ’e karşı, biri başka terör örgütü PYD-YPG ile operasyon yapmak istediğini ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:
Eğer Suriye’nin kuzeyinden ülkemize herhangi bir taciz olacak olursa o zaman da artık biz bundan sonra kimseyle bu konuları görüşmeyiz, kararımızı kendimiz veririz, nasıl Cerablus’ta, Rai’de, El-Bab’da göbeğimizi kestik, adımı attıysak bundan sonra da adımı atarız’ dedik. Fırat Kalkanı harekâtına bir virgül attık, bunun devamı gelebilir. Terör örgütünden temizlediğimiz alanlara 100 binin üzerinde Suriyeli geri döndü bu önemli bir rakamdır.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Olayları yıl dönümü ile ilgili sosyal medya sitesinden “hak ve özgürlük mücadelesi verenleri minnetle anıyorum” diye skandal paylaşım yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, “Bu nasıl hak ve özgürlük mücadelesi ya. Bir şehri yakacak, yıkacaksınız, polislerimizi şehit edeceksiniz, cam çerçeve indireceksiniz ve buna hak ve özgürlük mücadelesi diyeceksiniz. Size ne yapıldı ki hak ve özgürlük mücadelesi veriyorsunuz. Hak ve özgürlük mücadelesini vermek, Yeşilköy Havalimanından kaçarak Bakırköy Belediye Başkanının evine sığınmak mıdır?” diye konuştu. 
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun skandal Gezi mesajına tepki
ŞEHİDİN EVİNDE İFTAR
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Hanım, 15 Temmuz’da Boğaziçi Köprüsü’nde şehit düşen polis memuru Kemal Tosun’un Kartal’daki evinde iftara katıldı. Aile ile aynı sofrayı paylaşan Erdoğan, şehidin eşi Zuhal Tosun’a Türk bayrağı ve Kur’an-ı kerim teslim etti. Ziyarette Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...