Galatasaray sezonu dördüncü bitirdi

Düzenleyen:
Galatasaray sezonu dördüncü bitirdi

SPOR Haberleri

Ligi 3. sırada tamamlamak isteyen sarı-kırmızılılar, Atiker Konya’yı Sinan Gümüş’ün golleriyle mağlup etti ama tarihi rakibi F.Bahçe kaybetmeyince hedefine ulaşamadı

Burhan Can Terzi - Koskoca bir sezonun sonuna gelinmişti. Galatasaray için geçen yıl gibi bu sene de hayal kırıklığı olmuştu. Konya maçına çıkılırken tek hedef vardı: üçüncülük. O hedef için de Galatasaray’ın 3 puan alması yetmiyordu. Adana’nın Fenerbahçe’ye çelme takması gerekiyordu... Galatasaray maça süratli başladı ancak ilk bölümün ardından ciddi pozisyon bulmakta zorlanırken 26’da soldan atılan uzun pası ceza alanı içinde kontrol eden Sabri de çerçeveyi bulamadı. “Galatasaray herhalde ilk yarı gol atamayacak” düşüncesi oluşmaya başlarken sahneye Podolski ile Sinan çıktı. 

Sinan’ın günü
34te Podolski içeri çıkardı. Arka direkte bulunan Sinan Gümüş de düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı: 1-0. Sarı-kırmızılılar devreye önde girerken ikinci yarıya Josue-Sneijder değişikliğiyle başlandı. Bu bölümde skoru koruma anlayışına kapılan ve frene basarak oynayan Galatasaray, Konya’yı üzerine çekince 63’te kalesinde golü gördü. Ömer Ali’nin şutunu Muslera çelerken pozisyonun devamında, Ömer Ali orta yaptı, arkada bulunan Selim, kafayı vurdu ve top direğin dibinden ağlarla buluştu. 78’de Sinan Konya savunmasını aşıp güzel bir vuruşla skoru belirledi: 2-1. 
Galatasaray sezonu dördüncü bitirdi
Galatasaray’a veda eden Podolski ile Bruma taraftarın arasına girip üçlü çektirdi.

Igor Tudor’dan net mesaj
Değişim şart!

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Konyaspor karşılaşmasının ardından kısa bir değerlendirme yaptı. Hırvat teknik adam ‘’Sezonun son maçını galibiyetle bitirmek güzel ama bitirdiğimiz yer güzel değil. İki haftalık tatil olacak. Şu an aramızda olan birçok arkadaşımız iki hafta sonra bizimle olmayacak. Bu sırada transferleri bitirmeye çalışacağız. Olmaması gereken bir sezon geçti. Benden önce de sıkıntılar vardı. Benim dönemimde de oldu. Takımda değişim şart. Bunu yapacağız” dedi. 

Muslera ‘200’ dedi
Muslera, dün sarı-kırmızlı takımdaki 200. lig maçına çıktı.Başarılı kaleci 6 sezonda 10 kupa kazandı. Sarı-kırmızılı kulüp, 3 yıldızına Konya maçı öncesi jest yaptı. Muslera’ya 200. Süper Lig maçı için, Selçuk’a 250. maçı için ve Podolski’ye takıma katkılarından dolayı plaket verildi.

ÜMİT AKTAN
Hani bitmezdi?..

Sezonun bir çok yerinde ‘bu sezon bitmez’ sözcüğünü kullandık. Kimi zaman olaylı maçlarda, kimi zaman sertleşen demeçlerin kıvılcımları körüklemesinde, ama çoğunlukla hakemlerin kararlarında kullandık... 34’üncü haftaya ise F.Bahçe ile G.Saray arasında ‘olursa daha iyi olur’ şeklinde bir sıralama problemi ve Rizespor ile Bursaspor arasında ‘veda’ mücadelesini taşıyabildik ancak... Son dakikalara kadar bir türlü ligimizle vedalaşamayan Bursaspor’un koca bir  sezonu çöpe atıp son dakikada kalkan vapura el sallamama çabaları ise sadece dramatikti... Bu bitti... Yenisine bakalım...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...