Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Efes’i Brown kurtardı

Düzenleyen:
Efes’i Brown kurtardı

SPOR Haberleri

Spor Toto Basketbol Ligi’nde yarı final play-off serisinde Anadolu Efes, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Beşiktaş Sompo Japan’ı 66-65 mağlup etti ve seride durumu 2-1’e getirdi.

İlk çeyreği Brown ve Granger’ın üretkenliğiyle 23-19 üstün geçen Efes, Roll ve Sertaç’ın sayılarıyla direnen rakibi önünde soyunma odasına da 36-35 galip gitti. Beşiktaş başa baş geçen 3. seti 52-51 önde geçti. Heyecan kasırgasının estiği 4. periyodun son saniyelerine Kartal 65-63 galip girse de Brown attığı hayati üçlükle Efes’i sevince boğdu: 66-65. Karşılaşmanın en skorer ismi Anadolu Efes adına 23 sayı kaydeden Brown oldu. 4. maçın tarihi Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından belirlenecek. 

Efes maçı bıraktı!
Anadolu Efes Başkanı Tuncay Özilhan, ikinci çeyreğin bitimine iki dakikada kala hakem kararlarına tepki gösterdi ve sahaya inerek lacivert-beyazlı takımı soyunma odasına götürdü. Takım kısa bir süre sonra yeniden sahaya çıktı ve teknik faul aldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...