Ali Koç: 2018’de adayım!

Düzenleyen:
Ali Koç: 2018’de adayım!

SPOR Haberleri

“Elimi taşın altına koyacağıma söz verdim” diyen Koç, önümüzdeki sene gerçekleştirilecek olağan kongrede başkanlığa aday olacağını söyledi

Fenerbahçe’nin Olağan Genel Mali Kurul’una Ali Koç damga vurdu. Kürsüye gelirken bütün üyelerin büyük alkışını alan Ali Koç, 2018 yılında yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul’da başkanlığa aday olacağını resmen açıkladı. İlk olarak Euroleague şampiyonluğunu kutlayan Koç, “Tarifsiz bir mutluluk. Ne kadar övünsek az. Fenerbahçe’yi gerçek bir spor kulübü yapan, Obradovic gibi birini takıma getiren başkanımıza en içten şükranlarımızı sunuyorum. Gelecek yıl formamıza 4. Yıldızı takacağımıza inancım tamdır” dedi. 
Fenerbahçe tribünlerinin tarihinin en kötü günlerini yaşadığını dile getiren Koç, “Ligde 7. olduğumuz dönemde bile bundan daha fazla taraftar geliyordu. Bunun sebebi ekonomik değil, yönetimle taraftar arasındaki iletişim kopukluğu. Taraftarlarımızın en büyük arzusu tribünlerde özgürce maç seyredebilecekleri bir ortam bulmak” dedi. Koç konuşmasının sonunda ise “2015’te zamanı geldiğinde elimi taşın altına koyacağıma söz vermiştim. Mayıs 2018 yılında yapılacak olağan kongrede başkanlığa adayım” ifadelerini kullandı. 

AYAKTA ALKIŞLANDI
Ali Koç hem kürsüye gelirken, hem de aday olacağını açıkladıktan sonra alkış tufanı koptu. Üyeler Koç’u ayakta alkışlarken, ıslık sesleri ortalığı çınlattı. Öte yandan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç konuşurken salonda yer almadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...