Gönüllerin şampiyonu Başakşehir!

Düzenleyen:
Gönüllerin şampiyonu Başakşehir!

SPOR Haberleri

Bu sezon büyük bir çıkışa imza atarak ligi ikinci sırada bitiren Medipol Başakşehir son haftada deplasmanda Kayserispor’u 1-0 mağlup etti.

Bu sonuçla Başakşehir 73, Kayserispor ise 38 puanla sezonu tamamladı. İlk yarıda en tehlikeli atak misafir ekipten geldi. Alparslan’ın sert vuruşunda top üst direkte patladı. Başakşehir 70. dakikada öne geçti. Cengiz Ünder’in sol taraftan kullandığı köşe atışında Adebayor, kafayla topu arka direğe indirdi. Altıpasın gerisinde önünde kalan topu düzeltip vuran Bekir İrtegün meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0. Kalan sürede skor değişmedi ve 3 puan Abdullah Avcı’nın öğrencilerinin oldu.         
               
BAKKAL AYRILIYOR
Kayserispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maç sonrası yaptığı açıklamada, sözleşmesinin sona erdiğini belirterek, “Kimseyle görüşmedim, anlaşmadım. Sözleşmemiz bitti, dönüyorum” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...