Beşiktaş kupasına kavuştu, yer siyah gök beyaz...

Düzenleyen:
Beşiktaş kupasına kavuştu, yer siyah gök beyaz...

SPOR Haberleri

Kupalara kavuşmak ne hoştur Kartal Yuvası Vodafone Park’ta... Beşiktaş 15. şampiyonluk kupasını aldı, 3. yıldızı taktı, milyonlar ayaktaydı

FEDA dedik, CEFA çektik şimdi SEFA’sını sürüyoruz diyor Beşiktaşlılar. Haklılar mı? Sonuna kadar... Gururlular mı? Fazlasıyla... Duygulular mı? Sevinçten ağlayacak boyutta. Siyahlar mı? Kötü günleri unutmayacak derece... Beyazlar mı? Başarıyı taçlandıracak, yeni sayfalar yazacak şekilde... Geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş dün son maçında ve kupa töreni öncesinde Osmanlıspor ile karşılaştı. Rotasyonlu kadrosuyla dört dörtlük günde 4 attı. Gollerde Cenk Tosun (2), Tosic (Vodafone’daki 100. gol) ve Aboubakar imzası vardı. Mücadele sonunda Süper Lig’in EFENDİ’si ve şampiyonu Beşiktaş için taç takma töreni düzenlendi. Binlerce Kara Kartal tribünde bu unutulmaz anı bekledi. Tek tek futbolcular, teknik ekip alkışlar eşliğinde çağrıldı... Yönetim de tam kadro yorucu sezonu mutlulukla hafifletti. Kupayı ise TFF Başkan Yıldırım Demirören yurt dışında olduğu için Başkanvekili Hüsnü Güreli verdi. Kupa elden ele dolaştı, taraftar selamlandı. 
Beşiktaş kupasına kavuştu, yer siyah gök beyaz...
HASAN SARIÇİÇEK
Yeni şeyler söylemeli!

Şenol Hoca gibi sezonu Mevlana’nın bir güzel deyişi ile noktalayalım. “Dünle beraber gitti düne ait ne varsa, Bugün yeni şeyler söylemek gerek!” Beşiktaş, G.Saray ve F.Bahçe’ye büyük fark atarak tamamlarken, şampiyonluğu anasının ak sütü gibi hak etti. Buna kim itiraz edebilir? Ancak; görevleri bitmedi, ödülleri de… Yeni sezon yeni ümitler vaad ediyor. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bugün için hayal olabilir. Ama... İnsan nereye gittiğini bilirse herkes ona yol verir. Tıpkı, bu sezon olduğu gibi…
Beşiktaş kupasına kavuştu, yer siyah gök beyaz...
Hedef 5 yıldız
Ahmet Nur Çebi: “Bugün daha özel bir gün. Beşiktaş taraftarı bu mutluluğu hak eden taraftı. Biz onların mutluluğu için gereken mücadeleyi verdik. Ben daha evvel de söyledim, şimdi de söylüyorum, bu bir hayal ama neden olmasın, 3 yıldız, 4 yıldız yetmez, hedefimiz 5 yıldız. Hayırlı olsun...”
Ahmet Ürkmezgil: “Bana göre değerli olan kısmı ikinci sene şampiyon olmak ve taraftarlarımızla bütünleşmek. Şampiyonluğa alışmış olmak çok önemli. Biz şampiyonluğa alıştık diyorum. İnşallah devamı da gelecektir...”
Umut Güner: “Büyük mutluluk yaşıyoruz. Aboubakar ve Vida için görüşmelerimizi yaptık. Aboubakar için Porto’dan haber bekliyoruz. Net bir şey söyleyemem. Vida’nın da Kiev ile anlaşması var. Ocak ayında bitiyor. Ondan da haber bekliyoruz...” 
Beşiktaş kupasına kavuştu, yer siyah gök beyaz...
ŞENOL GÜNEŞ’TEN SEZON FİNALİ:
Dört dörtlük 

“Dört golle başladığımız ligi dört golle bitirdik. Yetenekli ve karakterli oyuncuların ve yönetimin doğru işlerinin sonucu”
Adını Beşiktaş tarihine yazdıran ve yönetimin sözleşmesini 1 yıl daha uzattığı teknik direktör Şenol Güneş koca sezonu yorumladı... Haziran ayında kupalar ve başarılar kazanmaya alışık olan Güneş şunları söyledi: “Bütün camia mutlu olsun. Bizim içim iyi başladı iyi bitti. Dört golle başladık ve dört golle bitirdik. Geçen seneye göre daha az gol attık, 2 puan daha az aldık. 5 gol daha az yedik. Bütün değişikliklere rağmen dengedeyiz. Bu da başkanın yönetimin doğru işler yaptığını gösteriyor. Yetenekli karakterli oyuncuların çalışma ile neleri başarabileceğini gördük. Bu sene hedef yakalandı. Yeni sezonun ilk adımı atıldı, Şampiyonlar Ligi vizesi alındı. Önemli olan artık gelecek yıl. Kendi adıma mutluyum, her şeye olumlu bakıyorum (Olumsuzluklar da var da onları ileride konuşuruz) Herkese geçmiş olsun. Daha çok sevginin saygının Fair Playin olduğu ligler istiyoruz. Futbol adına zenginlikler bekliyorum.” 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...