Demba Ba’dan tekbir ve üçlü

Düzenleyen:
Demba Ba’dan tekbir ve üçlü

SPOR Haberleri

Mücadele öncesinde statta kurulan platformda büyük bir coşku vardı. Beşiktaşlı futbolcular marşlar söyledi, üçlü çektirdi.

Yabancı oyuncuların birçok marşı ezbere söylemesi dikkat çekerken devre arasında gelen ve Beşiktaş’ta ilk kupasını gören Demba Ba sahne aldı. Senegalli oyuncu  üçlü çektirmeden önce tekbir getirdi ardından üçlüye geçti. 

Osmanlı’dan  alkışlı kutlama
Türk futbolunda görmek istediğimiz nadir hareketlerden birisi dün Vodafone Park’ta sergilendi. Osmanlısporlu futbolcular sahaya “ŞampiONBEşiktaş’a Şampiyonların Ligi’nde başarılar dileriz” yazısıyla sahaya çıktı. Sonra Hamza Hamzaoğlu ve yardımcıları ile futbolcular, şampiyon Beşiktaş takımını alkışlarla selamladı. Tüm tribünler Osmanlıspor’u ayakta alkışladı. 

Vodafone’dan Güneş’e kupa
Stattaki ilk kutlama Vodafone Park’ın teras katındaydı. Kutlamaya başkan Fikret Orman, teknik ekip, futbolcular ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy katıldı. Terasın altında ise 50 bine yakın Kartal vardı. Törende Engin Aksoy, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’e Vodafone tarafından özel olarak tasarlanan bir kupa takdim etti.
Demba Ba’dan tekbir ve üçlü
BEŞİKTAŞ DONANMASI

Sezonun son maçlarına doğru taraftarın dilinden düşmeyen “Çocuklar inanın, inanın çocuklar, güzel günler göreceğiz, güneşli günler, motorları şampiyonluklara süreceğiz, şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz” sözü hayata geçti. Takım şampiyon oldu, motorlar geçen sezon olduğu gibi maviliklere sürüldü, vapurlarla, teknelerle Dolmabahçe’ye gelindi. Turun en üzücü olayı ise teknelerin birbirine sürtmesi sonrası 2 taraftarın ayağından yaralanması, hastaneye kaldırılmasıydı.
Demba Ba’dan tekbir ve üçlü

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...